UK construction blog
Home > Construction, General > Agnew House upgraded in £1.2m project

Agnew House upgraded in £1.2m project

August 30th, 2012

Kier has delivered a £1.2 million transformation of Agnew House in Gosport.

The Mill Lane building will now become a facility for homeless families and will be known as the Agnew Family Centre.

Local households will be provided with temporary accommodation while they wait for a new residence.

Kier converted 38 of the former flats for the elderly into 55 separate accommodation units, each of which contains its own bathroom and toilet facilities.

Furthermore, there are also 13 communal kitchens, as well as laundry rooms, lifts and CCTV systems.

The units have either one, two or three bedrooms and were designed by architectural firm the Martin Ralph Group to be flexible, so they can be connected to create larger facilities if needed.

“We have used the latest building materials and state-of-the-art equipment to deliver a family centre that is both environmentally friendly and a vital resource for local families,” Kier regional director James O’Donnell said.

Kier Construction has civil engineering, major building and mining capabilities throughout its nationwide network.

Link To This Page
1. Click inside the codebox
2. Right-Click then Copy
3. Paste the HTML code into your webpage
codebox
powered by Linkubaitor
Tags:
Comments are closed.